Rondleiding

Nu we dan eindelijk daadwerkelijk aan het bouwen zijn, wordt het tijd om de sketchup-modelletjes maar weer eens van stal te halen. We doen een virtuele rondleiding door het model van het ‘grote huis’. Allereerst gaan we buitenom. Je kunt met je muis of je vinger op het plaatje klikken voor een toelichting.

 

Maar je mag ook even binnen komen. Kom maar mee!

 

In de afgelopen maanden hebben we op detail onze plannen hier en daar aangepast. Grosso modo staat alles nog net zo in de steigers als dat we ergens in het voorjaar van 2018 hadden uitgevogeld. Eén uitzondering; de antraciete vloertegels hebben we ingewisseld voor stenentegels met een houtmotief. Het klinkt niet zo, maar die tegels zien er in het echt heel mooi uit. En dat antraciet zwarte bleek niet te combineren met de kleur van onze teakhoutenmeubels, die rode teinten in zich dragen.

Zienwattwordt straks 🙂 . Als alles af is, zal ik deze sketchupplaatjes gaan vergelijken met de foto’s van hoe het geworden is.

2 gedachten over “Rondleiding”

  1. Hoi Ruud en Teunis. ziet er heel leuk uit. Alleen één vraagje, zetten jullie ook een kachel in de eetruimte?
    Ben heel benieuwd dadelijk naar de ‘echte’ foto’s.

    1. Hoi Anky, Nee, geen kachel in de keuken. De kachel in de woonkamer is er voor ‘de sfeer. Wordt ook een wat kleiner kacheltje dan in het model te zien is. In de keuken en de woonkamer willen we boven de ramen aan de oostzijde een airco met warmtepomp plaatsen. Die zijn nog niet ingetekend in sketchup. Genoeg kou geleden in ons huurhuis 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven