Warm Bezoek

Petra, Michel en Daan waren dit weekend op bezoek. Het was een warm bezoek. Ook letterlijk. De kalima blijft ons parten spelen. Het was en bleef snikheet.

Op vrijdagavond kwam het vliegtuig aan en bezochten we de McDonalds in Santa Cruz.

 

Op zaterdag lieten we natuurlijk onze finca zien. Daarna bezochten we de top van de Roque de los Muchachos. Helaas. Door het kalimaweer viel de de tocht naar de top wat in het water. Uitzicht nulkommanul en peentjes zweten in de auto op weg er naar toe. Thuis bracht het superzwembadje uitkomst en verkoeling.

 

Op zondag deden we het beter en bezochten we het strand van Tazacorte. Op maandag deden we het nog beter en maakten we de boottocht met de Bussard. We zagen jammer genoeg erg weinig dolfijnen. Maar we zwommen heerlijk in de oceaan en zagen wél een prachtige zonsondergang. Daan was de man en durfde vanaf de duikplank van de boot het water in te springen. Dat doen papa en Ruud hem niet na… [kleine rectificatie: papa toch wel, krijg ik door van papa].

 

Mijn leven is verrijkt met Uno.  Voortaan weet ik hoe je dit kaartspel speelt en hoe je moet winnen 🙂 en waarom dat dan steeds toch niet lukt. Ik weet vanaf nu ook alles over Clash of Clans, en dat er met Hem Hieronder niet valt te spotten. De King of Barbarians is heel ‘krachtig’, heeft Daan mij uitgelegd. Die kan je wel om een boodschap sturen.

 

 

Als ik dit schrijf, op dinsdagavond, landen onze weekendvisites juist weer op Schiphol. Zo’n weekend is snel voorbij. Ruud en ik vonden het erg gezellig.

2 gedachten over “Warm Bezoek”

  1. Rectificatie: Papa heeft wel degelijk van de plank gesprongen, vraag maar aan Ruud

    En wat betreft Uno verwachten we zeker een revanche van je

    Dank voor de gastvrijheid, we hebben het erg naar onze zin gehad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven