Gedoe met de abonnee plug-in

Gisteren moest ik een nieuwe versie installeren van de abonnee plug-in. Dat is het onderdeel van de website dat ervoor zorgt dat je een e-mail krijgt wanneer er een nieuw bericht is geplaatst. Helaas verliep de installatie niet helemaal vlekkeloos en was de helft van de abonnees na afloop ineens verdwenen…

 

Ik heb dit handmatig kunnen herstellen, want zoveel trouwe volgers hebben we nu ook weer niet 😉 Maar voor alle zekerheid: als je geen e-mail hebt ontvangen, als je onterecht een e-mail hebt ontvangen, of als je naam in de aanhef van de e-mail niet klopt, neem dan even contact op. Excuses voor het ongemak!

Update: afgaand op het aantal reacties en hernieuwde aanmeldingen is de moeite niet voor niets geweest 🙂

10 gedachten over “Gedoe met de abonnee plug-in”

    1. Mooi, dankjewel! Ik had de update al een tijd uitgesteld (veel ellende erover gelezen, en inderdaad…) maar in de oude versie zat een beveiligingslek, dus ik moest op een gegeven moment wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven