Mijlpaal

De vlag gaat uit vandaag. Want we hebben iets te vieren…

 

Vandaag is het precies één jaar geleden dat we onze aanvraag voor een bouwvergunning indienden. We wachten  nog altijd op het verlossende document. Dat hadden we niet gedacht, op 15 juni 2018. We worden langzamerhand wel wat ongeduldig.

 

We gaan het bereiken van deze mijlpaal vanavond vieren met onderstaande fles wijn.

 

Gisteren hadden Ruud en ik wél wat te vieren, zoals altijd op veertien juni. Dat deden we onder andere bij onze favoriete pizzeria in het dorp. De pizzaman vertelde ons over zijn wijngaard, die hij bezit op het vasteland van Spanje, even ten zuiden van Zaragoza. Aan de bar kregen we een spontane wijnproeverij van al ‘zijn’ wijnen aangeboden. Die waren erg lekker en werden beter met elk geproefd glas (we hadden al een fles Traviesa achter de kiezen). Bovenstaande fles kregen we van hem cadeau. Harstikke aardig natuurlijk. Ruud en ik werden er een beetje verlegen van.

Vanavond gaan we ons verdriet ermee weg drinken 🙁 . Ik toost op alle ambtelijke molens van La Palma!

2 gedachten over “Mijlpaal”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven