Caminar

Vanaf onze finca is het een kleine vijfentwintig minuten lopen naar de supermarkt. Over de terugweg doe je slechts een kwartier, hooguit. Het verschil is een helling met een hoogteverschil van zo’n honderdvijftig meter.

Hieronder zie je de looproute. Ik nam de foto’s op de terugweg ­čÖé .

 

Het zou mooi zijn als we zo’n mountainbike met motortje kunnen kopen. Je doet deze weg dan in minder dan vijf minuten. We zijn zeker van plan om net als in Nederland hier te gaan fietsen,┬á en niet voor elke korte stop buiten de deur de auto te pakken. Maar dan wel een fiets m├ęt motortje bergop dan. Zodra we zeker weten dat alles goed gaat met de financi├źn rond de bouw van onze casa’s, staat zo’n fiets op nummer ├ę├ęn van het resterende prioriteitenlijstje..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven