Als je niet kijkt..

Als je niet kijkt, staat er op dit bord in het spaans dat Donald Trump een uitstekende president is. ‘He’s the best’, staat er, als je niet kijkt. Als je wel kijkt, lees je dat ik uit mijn nek klets.

 

Als je niet kijkt, laten onderstaande foto’s velden vol sinaasappelbomen, avocadobomen en citroenbomen zien met op de achtergrond een helder blauwe oceaan. Als je wel kijkt, kan je zien hoe mooi het in Twente is, begin september.

 

Ik merk dat ik alles om me heen  wat ‘intensiever’ bekijk en probeer op te slaan dan dat ik normaal al doe. Min of meer onbewust. Steeds hoor ik van het stemmetje in mijn achterhoofd dat dit ‘de laatste zomer hier’  is. Beetje melodramatisch is het wel.  Maar zo gaat dat..

En Trump? Ach, wat zal het? Straks wonen we in een huis aan het einde van de wereld 🙂 en is alles en iedereen lekker ver weg, als dat zo uit komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven