Voorpret!

Binnenkort mogen we weer. Naar La Palma. En. We hebben dan vakantie! Geen werk. Helemaal geen werk! Twee weken lang. Binnenkort.

 

‘Finca-technisch’ moet er echter wel weer het een en ander gaan gebeuren in deze twee weken. Da’s eigenlijk ook werk, natuurlijk. Maar het voelt anders. Als het goed is, ontvangen we binnenkort van Manolo, onze architect, een uitgewerkte versie van het proyecto dat we tijdens ons verblijf met hem kunnen afronden. Met dit document kunnen we de boer op richting aannemers. We zullen met een aantal aannemers gaan praten en een offerte vragen. De eerste contacten hebben we al gelegd.  Daarna begint het grote circus van vergelijken, wikken en wegen. Cruciale tijden breken aan voor ons plan..

 

Maar naast dit alles dus ook: vakantie. Ruud en ik hebben bedacht dat we willen gaan wandelen (uiteraard). Maar we zullen ook wel weer een dag op de mountainbike klimmen en hebben het plan opgevat om te gaan snorkelen. Hebben we nog nooit gedaan en we zijn allebei erg nieuwsgierig naar hoe dit zal zijn.

 

We hebben een leuk vakantiehuis gevonden in Puntagorda. Het is al bijna twee jaar (!) geleden dat we voor het laatst in het dorp zelf terecht konden voor een vakantiewoning. Altijd is alles al volgeboekt. Maar dit huis is nieuw, dus er was nog plek.  In dit blog van de verhuurders kan je volgen hoe het huis is ge/verbouwd. Dat hebben de eigenaren grotendeels zelf voor elkaar gemaakt.

Ruud ik vinden het erg leuk dat we straks vanaf ons vakantiehuis naar onze finca kunnen lopen. We zijn aan het aftellen. Voorpret!

2 gedachten over “Voorpret!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven