Nog Meer Afdankertjes Scoren

Afgelopen donderdag zijn we weer een dag op pad geweest  in een huurbusje. Teak Verzamelen Deel2.  De garage staat inmiddels flink vol. Hieronder laat ik onze nieuwste aanwinsten zien.

Model ‘Boskoop’ kwam van erg ver weg. Eigenlijk bestaat het model uit een ensemble, weer eens een kwestie van ‘zeg maar nee, want dan krijg je er twee’.  ‘Boskoop1’ is een klein kastje bedoeld voor de wettelijk verplichte ‘hal’ in de kleine vakantiehuizen.

 

Model ‘Boskoop2’ was een onverwachte bijvangst. Dit kastje zullen we op de zelfde plek in het andere kleine huisje zetten. Het kastje is wat laag, dus we gaan er waarschijnlijk een grote spiegel boven hangen.

 

Model ‘Brummen’ is bedoeld als eettafel voor een van de kleine huisjes. ‘Brummen’ is een mooie tafel die nog wel een kleine opknapbeurt nodig heeft.

 

Model ‘Gouda’ zegde op het laatste moment af met de mededeling ‘Kastje is al weg’. Model ‘Wageningen’ bleek bij een wat mutsige mevrouw te staan en een heel ander kastje te zijn dan het kastje dat op Marktplaats was gezet. ‘O, sorry’ kon mevrouw Muts nog uitbrengen. ‘Dat moet een oude advertentie van me zijn geweest’. Marktplaats is leuk en handig, maar kent ook rafelrandjes. Overigens wel grappig bij hoeveel verschillende mensen je terecht komt, als je grootschalig de advertenties af gaat.

We zijn bijna ‘compleet’ nu. We moeten nog op zoek naar een tweede eettafel en vier stoelen voor bij de twee tafels. Die stoelen hebben we al op het oog. Gezien bij een groothandel voor horeca-interieurs hier in Almelo. We moeten nog wel even bekijken of de maten  van tafel en stoelen bij elkaar passen.

Al met al zijn we met deze aankopen een stuk goedkoper uit dan met onze oorspronkelijke (ikea-)plannen het geval was. Alles moet alleen nog wel mee in de container… Het waren twee fantastische dagen.

4 gedachten over “Nog Meer Afdankertjes Scoren”

  1. Mooi gescoord, boys. Wij zijn ook op tijd begonnen met het kopen van (Ikea) meubeltjes voor Casa Demetria en hebben een hoop voordeel gehad met actiedagen en black-fridays. Scheelt echt veel tientjes en krijg je nog cadeaubonnen op de koop toe.
    Nu nog alles de container in, succes!

    1. Hoi Hans, dat hok is een ’trastero’. Daar zetten we een wasmachine in en in die ruimte kunnen wat schoonmaakspullen, tuinstoeldekjes, etc worden bewaard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven