Langs de Loolee

We zullen de hele zomer niet op La Palma zijn. Dat is jammer, maar niet echt een straf. Vooral niet nu de weergoden met bakken tegelijk, en al weken achtereen, goddelijk zomers weer naar beneden gooien.

 

We wandelden dit weekend met de honden langs de beken in de buurt van ons huis. Door de weilanden. Langs de Wezebeek. Langs de Loolee. Onze ‘achtertuin’ in Nederland.

 

Ik kon niet stoppen met het maken van foto’s. Zoveel groen en blauw en zon. Het is hier erg mooi op een warme, zonnige dag in de zomer.

 

 

Sanne en Auke vinden het geweldig als we langs de beken wandelen. Tientallen keren op herhaling: Ruud gooit de stok. Auke en Sanne springen blij en ongericht het water in. Sanne vindt de stok. Auke pakt de stok. Fenna durft het water niet in en blijft aan de rand van de beek op de Duitse indringers staan wachten. Teunis maakt een foto.

 

 

Ruud en ik denken dat dit de laatste zomer is voordat we vertrekken naar La Palma. We hebben ons voorgenomen om er nog een mooie zomer in Twente van te maken. (En niet te vaak te denken aan ons huis dat nog moet worden verkocht, voordat we echt kunnen gaan.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven