Stick to the Plan

Van vrijdagochtend tot maandagavond (met dank aan de stakende piloten van Transavia voor de extra dag) was Michel bij ons op La Palma op flitsbezoek. Michel is de broer van Ruud. Hij is de eerste uit de Janssen-clan aan wie we onze aankoop konden laten zien. We waren supertrots, natuurlijk. Het was mooi om te zien dat onze sinaasappelbomen en het uitzicht over de de oceaan echt wel indruk maken, als iemand ze voor het eerst ziet. Goed voor de  zaken over een paar jaar. Komt allen huren…

 

Omdat Michel een fanatiek moutainbiker is, lag het voor de hand om van  die bikes te huren en een tocht over het eiland te maken. Daar deden we een hele zaterdag over. De mountainbiketocht was zo ongelooflijk cool, dat ik ‘om’ ben en dit echt vaker wil gaan doen. Ik ga er een aparte blogpost over schrijven.

Op zondag hebben het eiland laten zien van hoog naar laag. Roque de los Muchachos in ijs en sneeuw en daarna via de Belg naar de vuurtoren en de zoutbekkens van Fuencaliente.

Op maandag kregen we door de pilotenstaking een extra dag ‘Michel’ voor onze kiezen. En dus moet hij iets doen, wat niet in zijn ‘comfortzone’ ligt: wandelen. Rondje Puntagorda. Volgens mij vond hij het stiekum best wel  leuk, die wandeling.

 

Ruud en ik vonden het in elk geval erg leuk dat Michel onze ‘eerste’ bezoeker op het eiland was. We hebben een erg gezellig weekend gehad en veel gelachen. We hebben van Michel geleerd dat we ons niet moeten laten ompraten door Duitsers met dwaze ideeën over de inrichting van ons kavel. Stick to the plan. We blijven bij ons oorpronkelijke  plan.

2 gedachten over “Stick to the Plan”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven