Happy Hamburguesas

Het was deze keer erg moeilijk om een geschikt vakantiehuisje te vinden voor ons verblijf. De huisjes op La Palma zitten vol als je een laatboeker bent. Dat is een goede ontwikkeling voor huisjesbezitters 🙂 Maar voorlopig zijn we dat nog niet.

Uiteindelijk lukte het ons om twee huisjes te vinden. De eerst vier dagen verbleven we op een ‘boven-etage’ in het dorp Tijarafe, het buurdorp van Puntagorda. En daar deed ik een belangrijke ontdekking. JE KUNT IN TIJARAFE HAMBURGERS ETEN, DIE LEKKERDER ZIJN DAN BIJ DE MC DONALDS! Op maar een kwartiertje auto-afstand van ons toekomstige huis! Kwaliteit: zoals bij de ouderwetse wegrestaurants die we in Amerika af en toe  aantroffen langs de highway in afgelegen gebieden. Buitencategorie dus. Erg belangrijk voor de kwaliteit van mijn toekomstige leven op het eiland, dat we dit nu weten.

Hieronder zie je Ruud een blije hamburger eten.

 

Plaats van handeling is Pizzeria La Fuente in het centrum van Tijarafe. De pizza’s zijn er overigens ook prima, maar dat wisten we al. De hamburgers kosten er 3 euro. Een schaal papas fritas voor twee personen kost nog eens 2 euro. En als je een bacardi-cola bestelt, krijg je een emmer bacardi met een blikje cola erbij. Tot groot plezier van Michel.

 

La Fuente is open van dinsdag t/m zondag, van 18:00u tot 23:00u. Op zondagavond en andere ‘voetbaldagen’ kan je in de aanpalende poolzaal het Spaanse voetbal volgen op tv.  Meer informatie vind je op hun facebookpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven