Het Plan (5)

Lang leve Sketchup…  Op basis van een idee van Ruud, heb ik een nieuw ontwerp voor ons woonhuis uitgewerkt. Het idee is om de cuarto de apero als basis te nemen en er nog enkele vierkante meters aan vast te bouwen.

Het leuke aan dit ontwerp is dat we zelf op het mooiste punt van het kavel zouden kunnen gaan wonen, daar waar de apero nu staat. Het tweede goede punt is de ruimte die je binnen ervaart bij het zelfde aantal vierkante meters.

Westgevel (oceaanzijde)

 

Noordgevel

 

Oostgevel (dorpzijde)

 

Zuidgevel

 

Het is afwachten of de apero wel geschikt is om als (woon)huis uit te bouwen. Ook is er nog het vraagstuk van wat vergunningstechnisch wel en niet mag. Dergelijke vragen moeten worden beantwoord door een architect.

Als het niet lukt om de apero op deze manier uit te bouwen, vind ik het ontwerp leuk genoeg om in plaats te komen van de eerdere ontwerpen voor ons woonhuis. Ruud moet er nog over nadenken…

 

Volgende week vertrekken we voor twaalf dagen naar La Palma. Als alles volgens plan verloopt, worden we dan eigenaar van ‘ons’ kavel. Ook hopen we kennis te maken met minimaal 1 architect. Mooie vooruitzichten…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven