Een zonnige zondag

De tweede dag met onze nieuwe hondjes. Het was een zonnige zondag vol met belangstelling van buren en familie. Het was een gezellige zondag met de ouders en de broer van Ruud en zijn vriendin en hun Daan op, zal ik zeggen… kraamvisite? Ook Daan van vijf vond de pups erg leuk.

De pups zijn eigenlijk al helemaal gewend en voelen zich erg vertrouwd bij Ruud en ondergetekende. Auke is de grootste en sterkste van het stel, maar ook het hondje met het zachtste karakter. Sanne is wat eigenzinniger en zelfstandiger, en laat ons soms al een korte hint zien van wat we in de toekomst mogelijk nog van haar mogen verwachten op het thema ‘ik doe wat ik doe en de baas kan het dak op’.

 

Er wordt gespeeld, geslapen, gegeten, gepoept en geplast op momenten dat het moet. En verder is er nog niet veel. Behalve volslagen vertedering. Auke en Sannen hebben ons al helemaal ingepakt. Binnen 24 uur. We zijn bek af, zo op het einde van de dag. En vandaag was het nog wel een zondag…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven