Pabellon de Miramar

Zo heet ons favoriete vakantiehuis op La Palma. Het huis is gelegen even buiten het dorp Puntagorda aan de weg die naar de Matos voert. Het ligt op een groot terrein, als ‘gastenverblijf’ bij een grote villa (waarover later meer).

 

Het uitzicht op de oceaan is geweldig, zowel naar het westen als het noorden. Je kunt mooi uitkijken over het landbouwgebiedje aan de voet van de Matos, zonder de lelijke vervallen bananenplantages en grotten te zien. Heel idylisch.

 

Het huis zelf is eenvoudig en tegelijkertijd zeer comfortabel en met smaak ingericht, zowel in materialen als in meubels. Het huis heeft geen zwembad, maar wel een geweldige douche…

 

Ook de tuin rondom het huis is prachtig. Veel tijm, cactussen, vetplanten en afrikaanse lelies. Ruud en ik hebben hier al vier keer een vakantie doorgebracht en ik hoop dat het lukt om hier nog eens te logeren, voordat onze finca-to-be staat.

 

Pabellon de Miramar ligt op een afstand van vijf minuten lopen naar Ons Kavel. Het vakantiehuis is te vinden op alle Duitstalige websites, waaronder de mooie website van Canarycompany.Tot op heden het mooiste vakantiehuis op het eiland. Dat gaat veranderen, natuurlijk, als wij klaar zijn met onze plannen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven