El Polear

Vakantiehuis El Polear is het vakantiehuis waar we definitief voor het eiland vielen. In totaal zijn we er vier keer geweest. We bewaren mooie herinneringen aan die perioden.

 

Het is een eenvoudig huis met een eenvoudig interieur. Maar dat is niet erg, zeker niet als het zomer is. Het heeft alles wat nodig is. DE attractie van het huis is het terras met zwembad boven het huis. Vanaf hier heb je een weergaloos uitzicht over de oceaan en de heuvels boven de Pista del Canal. Over die pista zal ik een andere keer nog iets posten. In de tijd dat wij huurden stond het huis volledig vrij en bivakkeerde je in de middle of nowhere. Tegenwoordig zijn er in de buurt enkele huizen bijgebouwd, maar niet zo dichtbij of op een manier dat dit storend is.

 

De eigenaren zijn Mercedes en Raoul. Wij spraken destijds echt nog geen woord Spaans en zij spraken bijna geen woord niet-Spaans. Dan is het knap als je toch één en al vriendelijkheid en gastvrijheid kunt communiceren naar je domme, onaangepaste gasten uit Nederland. We hebben ons altijd erg welkom gevoeld.

 

Als dank voor alle gastvrijheid, en als waardering voor de fijne tijd die we mochten doorbrengen in dit huis, geven we hier een podium aan onze toekomstige  ‘concurrent’. Casa El Polear (Candelario op Duitstalige sites) is te vinden op vrijwel alle grote bemiddelingssites op het internet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven