Pizza Espinacas

Zoals overal in Spanje is er ook in Puntagorda een pizzeria. Maar deze is wel heel bijzonder. De pizza’s van Flor de Lotus zijn  namelijk de lekkerste van het hele eiland (op z’n minst). Je kunt Flor de Lotus vinden aan de Avenida (de brede weg met de witte ballustrades aan de zee-kant), vlak bij de Avenida-Supermarkt.

 

Ruud en ik eten er best vaak. Twee pizza’s, een fles wijn, een agua sin gaz en twee cortados voor nog geen dertig euro. De wijn is altijd een witte traviesa. En ik, ik eet ALTIJD een pizza espinacas.  Verse spinazie en anjovis (en knoflook, veel knoflook). Je mag me ervoor uit bed halen (na 12:00u ’s middags).

 

De pizza-espinacas-resten op de voorgrond van de foto hieronder dateren van 5 augustus 2014. De grijns op de achtergrond is van Ruud.  Dat doet-ie altijd als hij hier is..

 

Op deze foto trouwens de rode huiswijn. Niet doen. Gewoon witte Traviesa bestellen. Echt heel lekker…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven