Finca de Pinto Puntagorda

Het terrein dat we willen kopen ligt aan de rand van Puntagorda, net buiten de bebouwde kom. Het gaat om een ernstig verwaarloosde sinaasappelplantage van ongeveer 10.000 m2. Tussen de sinaasappelbomen staan nog enkele andere vruchtbomen, waaronder citroenbomen, avocadobomen en nog enkele bomen van een andere soort met voor ons nog onbekende mediterrane vruchten.

 

De plantage is flink verwaarloosd. We denken dat er al jaren geen water meer is gegeven aan de bomen. Alleen de sinaasappels  houden het nog redelijk uit. De rest van de begroeiing staat langzaam te verpieteren. Het kavel staat, voor zover we kunnen nagaan, al minstens vier jaar te koop.

 

Op het kavel staat een moderne cuarto de apero (een schuur) die met degelijke materialen gebouwd lijkt te zijn. De apero is gebouwd in 2012.

 

Het kavel wordt omringd door dennebomen. Die ruiken lekker en produceren een zacht rustgevend gesuis in de wind. Over de dennebomen heen kan je prachtig uitkijken op de oceaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven