Lijstje

Dit lijstje vond ik terug tussen de vakantiefoto’s uit 2009. Tijdens onze tweede vakantie op La Palma werkten we onderstaande programmapunten af. Dat doen wij altijd heel systematisch. We maken er zelfs foto’s van.

 

Het ‘programma-overzicht’ geeft wel een mooi inkijkje in hoe we destijds het eiland beleefden. Tegenwoordig zouden we het anders doen. We zoeken het meer in de kleine dingen, niet zozeer meer in de standaard hoogtepunten, hoewel die ook heel mooi zijn. Maar dit is een prima lijstje voor als je het eiland voor de eerste keer bezoekt.

Alleen punt 2, Torre del Time, begrijp ik niet goed. Dat ligt toch echt heel ergens anders. En hoewel het een mooi uitzichtpunt is, aan de kust, ook niet iets waar je een hele dag mee bezig bent. Hooguit een kwartier. Ik denk dat we Roque de los Muchachos bedoelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven