Bezoek

Morgen, vrijdag de 13e rond 18:00, landt een toestel van Transavia met aan boord Angelique, Danny, vriendin Erika en de moeder van Teunis. Voor het eerst sinds september vorig jaar heb ik weer familie op bezoek, en aan Angelique en Danny de eer om als eerste gasten te verblijven in het huisje. Teunis’ moeder verblijft bij mij in huis, terwijl Erika op tien minuten lopen in een kleine studio verblijft.

Ze komen voor een weekje vakantie, om te zien wat er van de plannen terecht is gekomen, maar ook voor een moeilijk moment: het laatste afscheid van Teunis op Montaña Matos. Oorspronkelijk zouden mijn ouders ook zijn gekomen en zouden zij als eersten verblijven in het huisje, maar een plotselinge achteruitgang in de gezondheid van mijn vader maakte dat helaas niet mogelijk.

Het is de laatste weken toch behoorlijk wat werk geweest om het huisje helemaal “af” te krijgen, maar het is gelukt. Op de stroomaansluiting na dan, daarover zo dadelijk meer. Eerst een sfeerimpressie:

 

Die stroomaansluiting dan. Dat is een project dat inmiddels veertien maanden loopt. De voortgang van de afgelopen anderhalve maand is dat er een gat is gegraven voor de paal (in eerste instantie niet diep genoeg) en dat enkele weken later dan toch echt de paal zelf is geplaatst. Het was, al met al, zo gepiept.

 

Het uiteinde van “mijn” stroomkabel raakt nu bijna het punt waarop hij aangesloten zal worden op het stroomnetwerk van Unelco. Het zijn echt luttele centimeters, maar er is me verteld dat dit echt nog weken tot maanden kan gaan duren. Voor een deel is dit te wijten aan bureaucratie (het bouwproject moet formeel worden afgerond en daar komt veel papierwerk bij kijken) en voor een deel zijn het de herstelwerkzaamheden na de vulkaanuitbarsting die uiteraard voorrang krijgen. Wordt vervolgd dus…

In de tussentijd, als je het geen punt vindt om rekening met elkaar te houden als je wilt koken, kun je het huisje hier reserveren.

12 gedachten over “Bezoek”

 1. Ziet er goed uit Ruud. Vervelend dat je ouders niet konden maar toch fijn dat Jade anderen toch kon overkomen.
  Heel veel succes met de verhuur van je vakantiehuis.

 2. Trudy Van der veen

  Wat ziet het er allemaal geweldig uit.
  Petje af.
  Zo fijn, dat het nu allemaal gaat beginnen.
  Heel veel succes.
  Groeten van ons
  Maarten en Trudy

 3. Anita en Jeroen

  Het ziet er prachtig uit. Daar gaan vast nog veel mensen van genieten. Fijne week met de familie en sterkte in de moeilijke momenten.

 4. Ik wens jullie sterkte en dat jullie mogen genieten met elkaar.
  Wat het huisje betreft, mag je super trots op zijn, het ziet er fantastisch uit en wat een mooi plek.
  Knuffel voor de honden.
  Groet Colette en Fenna

   1. Ruud wat ziet het er prachtig uit!
    Onze complimenten wat jullie in zo’n korte tijd van jullie droomplek een paradijsje hebben gemaakt.
    Wij wensen je fijne dagen met de familie, het zal vast met een lach en een traan zijn.
    Arjan & Renata

 5. Hans en Astrid

  Verl plezier met de familie en sterkte deze periode.
  Het huisje ziet er op de foto’s erg mooi uit. Over een paar weken komen we het met eigen ogen bekijken. We zijn zeer benieuwd en kijken er naar uit om jou te bezoeken.

  1. Hoi Hans en Astrid, Angelique en Danny hebben het er goed naar hun zin, jullie vast ook 🙂 Tot binnenkort!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven