Van Santo Domingo naar San Antonio del Monte en weer terug

Vandaag heb ik weer een wandeling gemaakt met Hans en John. Deze keer was ik aan de beurt om de wandeling te kiezen. Ik had mijn zinnen gezet op de wandeling van de Cumbrecita naar Pico Bejenado, maar omdat alle wandelpaden in de El Paso zijn afgesloten vanwege de vulkaansuitbarsting ging dat niet door. Dus werd het mijn tweede optie, een luswandeling vanaf Santo Domingo de Garafía bergopwaarts naar San Antonio del Monte.

 

Ik heb onderweg niet heel veel foto’s gemaakt (het blijft wennen, dat deed Teunis altijd voor me) maar de twee die ik hier toon, laten volgens mij goed zien wat de noordkust nou zo mooi maakt.

 

De wandeling zelf is ook mooi (maar ook weer niet spectaculair) en San Antonio del Monte is een leuke lunchplek. Jaarlijks in juni vindt er een feestelijke veemarkt plaats, van heinde en verre wordt er dan vee naar deze plek gebracht. Stom genoeg heb ik er geen foto’s gemaakt… En nog een tip: in het landbouwmuseum van San Antonio del Monte kun je je bruiloft vieren. Er is parkeergelegenheid genoeg op de aardappelveldjes in de omgeving 😉

 

GEEN BENOEMDE GPX  GPX

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) (m)
Geen hoogte gegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogte winst: Geen gegevens
Hoogteverlies: Geen gegevens
Tijdsduur: Geen gegevens

1 gedachte over “Van Santo Domingo naar San Antonio del Monte en weer terug”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven