Feliz Fiestas!

Voor het eerst vieren Ruud en ik kerst op La Palma. Noodgedwongen. Veel liever waren waren we in Nederland geweest nu. Vooral om onze ouders te zien. Maar alle corona-shit staat het ons niet toe… Onze kerstdiners met familie doen we dit jaar digitaal. Fijn dat dat tenminste nog kan.

 

Het is niet allemaal kommer en kwel, natuurlijk. In plaats van miezerige natte sneeuw, koude korte dagen,  overvolle supermarkten, grijze luchten, gordijnen dicht en kaarsjes aan,  plantte ik vandaag heerlijk geurende jasmijnstruiken in onze tuin-in-wording en maaide ruud het gras tussen de sinaasappelbloesems met uitzicht op de oceaan. In een t-shirtje. Het is kerst. Alles voelt als lente. En het is vakantie! Wat wil je nog meer?

Wij wensen alle lezers van ons blog een fijne en gezellige tijd toe de komende twee weken. En dat het in 2021 maar weer een beetje terug mag naar het ‘oude’ normaal!

 

FELIZ FIESTAS!

2 gedachten over “Feliz Fiestas!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven