Strijkwerk

Jorge en Angel zijn vanochtend vroeg begonnen met het afstrijken van de buitenmuren van het Eerste Kleine Huis. Aan het einde van de werkdag hadden ze twee van de buitenmuren af. Zo’n huisje ziet er meteen heel anders uit!

 

Binnen moet er nog wel het één en ander gebeuren…

 

Ik schreef er al eerder over: Aan de avondhemel kruipen voor het menselijk oog de planeten Jupiter en Saturnus steeds dichter naar elkaar toe. Volgende week maandag zullen ze elkaar zo dicht zijn genaderd dat je voor het oog naar een dubbelster kijkt. In Nederland staan de beide planeten laag aan de hemel, maar hier op La Palma hebben we beter zicht.

 

Prachtige foto toch? Het gaat om de twee ‘grote sterren’, vlak boven de wolk…  De grootste ‘ster’ is Jupiter. De kleinere ‘ster’ daar links boven is Saturnus. Je kunt ze zien aan de zuidwestelijke hemel. Deze foto maakte ik vanavond rond half8.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven