Quizzzzz

Nu het Grote Huis staat en bewoond wordt, is het tijd om het ook officieel te gaan ‘dopen’.  Het beestje moet een naam. Ruud en ik zijn al een paar maanden aan het wikken en aan het wegen.

Afgelopen zaterdag hakten we de knoop door. We kochten de bijbehorende letters voor het naamplaatje op de gevel bij de Fraper in El Paso. Dit zijn de letters.

 

Op de tafel, onder het licht van een buitenlamp in de nacht, zie je de naam voor het Grote Huis liggen. Ook onze finca krijgt deze naam. ‘Finca de Pinto’ wordt ‘Finca XXXX’. De naam ‘Pinto’ in combinatie met Puntagorda is al min of meer bezet door onze bovenbuurvrouw, die onder de naam ‘Casas Pinto’ ook vakantiehuisjes verhuurt  en zonder naamsverwarring ligt de relatie met haar al moeilijk genoeg.

Bovendien vinden we onze nieuwe naam vééél leuker, vééél meer van toepassing op onze plek, vééél beter passen bij ons zomerse eiland en echt  vééééél beter gekozen dan …. ‘Pinto’.

En dan nu de Quiz: Wie kan aan de hand van deze foto de naam achterhalen die we hebben gekozen? Onder de goede inzenders verloten we een fles Vega Norte Blanco. Wel zelf op komen halen 🙂  De termijn van de quiz loopt door tot dat we de tegeltjes hebben hangen aan de straatzijde van het Grote Huis.

Dat duurt nog even, want het Grote Huis moet nog een laatste schilderronde van de buitenmuren ondergaan. Er is genoeg tijd om te puzzelen dus.

2 gedachten over “Quizzzzz”

    1. Hoi Angelique, je bent de enige niet. Er heeft zich nog niemand met het juiste antwoord gemeld. Ik denk dat we de komende dagen maar hints moeten gaan geven..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven