Full House

Zeven dagen lang hadden we een vol huis. De zus van Ruud, met man en kinderen, logeerden in het Boeddhahuis. Fijn om weer eens familie in levende te lijve kunnen zien na alle corona-ellende. Leuk om eens wat langer met onze neven op te trekken en ze een beetje beter te leren kennen.

 

We aten samen. We wandelden in de bergen. We zwommen in de zee. We fietsten op gehuurde e-bike-jes naar de Cumbrecita. We genoten van het warme, zomerse weer. We zongen samen mee met Spotify. We maakten samen in een halve avond een fles amaretto leeg, terwijl we meezongen met Spotify (Angelique en ik dan). Jesse en Arjan leerden mij hoe ik fruit moet tellen en hoe ik president kan worden, en blijven. We spraken over piramides, kromme houten dakjes, gender neutrale paspoorten, Stalin en foute voetbalclubs. We keken door de telescoop van Ruud naar planeten, sterrenhopen en verre melkwegstelsels. Maar bovenal hadden we een super relaxte week met elkaar.

Angelique, Danny, Jesse, Arjan, bedankt voor alle gezelligheid! Ik hoop dat jullie een fijne vakantieweek hebben gehad. Denk dat dit wel goed zit.

 

Vandaag, op de Day After, zijn de drie harige huisgenoten nog altijd volledig total-loss van het voorbije speel- en aandachtfestijn. Volledig gevloerd en lamgeslagen. Geen beweging in te krijgen.

1 gedachte over “Full House”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven