Contouren

De bouwers blijven maar tempo draaien met de bouw van het grote huis. Gisteren maakten ze de laatste betonnen zuil in orde en werd er begonnen met het uitmeten en vervolgens het metselen van de buitenmuur. Ook werd het ‘cartel’, het verplichte opdrachtgevers- en uitvoerdersbord geplaatst. Zoals je kunt zien hebben we nog zo’n vier jaar de tijd om alles af te krijgen… (Mijn excuses voor het vlekje op de lens van de camera).

 

Vandaag ging men verder met het metselwerk. Aan het einde van de dag zag alles er zó uit. Achtereenvolgens de zuidzijde (straatzijde), en de oostzijde (voorgevel). Mmm… we kwamen er achter dat de mannen van Óscar het raam in het washok vergaten. Onderste foto, linkerzijde van de muur. Maar we zijn er nog op tijd bij…

 

Langzaam beginnen de contouren van het huis zichtbaar te worden. Hieronder de voordeur en de patio.

 

De veranda aan de westzijde van het huis, met uitzicht over de finca en de oceaan.

 

Vanaf het onderste terras begint zichtbaar te worden welke omvang het huis zal krijgen.

 

We hopen dat het lukt om in dit tempo door te gaan. Het weer zit ons in ek geval niet in de weg. De weersvoorspellingen laten voorlopig nog altijd geen regen vallen in Puntagorda. Het is  wel érg droog, op het moment. Er groeit zelfs nauwelijks onkruid op ons omgeploegde land.

2 gedachten over “Contouren”

  1. Marieke jongerden

    Benieuwd en ziet er mooi uit en een fantastische uitzicht. Dat wordt straks genieten van de zonsopgang en zonsondergang en de melkweg!

    1. Ruud en ik zijn zelf ook ERG benieuwd naar hoe het uiteindelijk allemaal gaat worden. Maar het uitzicht vanuit ons keukenraam is straks prachtig. Dat weten we alvast…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven