Glasvezel

Vandaag, op de kop af één jaar nadat we op La Palma zijn aangekomen, hebben we een glasvezelverbinding gekregen in het Boeddhahuis. De oude koperkabel volgde een onnavolgbare route door het hele huis, wat het vijfkoppige installatieteam van Movistar aanvankelijk de nodige kopzorgen opleverde. Na de gedeeltelijke ontmanteling van een kledingkast, die onnadenkend voor de aansluitdoos was gebouwd, ging het echter alsnog voorspoedig. En het mooiste: ons is beloofd dat we, als we ons nú aanmelden, over een half jaar een glasvezelverbinding zullen hebben op de finca. Duim voor ons!

3 gedachten over “Glasvezel”

    1. We hebben gekozen voor het “langzame” 100 Mbit/sec abonnement, 600 Mbit/sec doen we wel als we aan de Camino de Pinto wonen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven