Blij in de Bongerd

Onze Münstermonsters zijn zielsgelukkig in Puntagorda. Sinds we hier wonen zijn ze vrijwel de hele dag buiten. De omheinde achtertuin, vol fruitbomen, palmbomen en rozenstruiken is hun domein. Daar spelen ze met elkaar, jagen ze samen op hagedissen en zijn ze voortdurend op jacht naar torren en kevertjes.

 

Zaterdagmiddag deden ze een fotoshoot met Ruud. Let op de details. De zwarte neusjes zijn rood geworden. In de oren nemen ze voortdurend de halve tuin aan plakkerige blaadjes mee. En echt ‘huiskamerschoon’ zijn ze ook niet meer. Maar wel gelukkig.

Ook Fenna is een erg blije hond hier. Ze is super actief voor haar doen. Veel actiever dan toen we nog in Nederland woonden. Daarbij heeft ze voortdurend een erg tevreden blik in haar ogen. Voor Fenna is dat bijzonder. Van nature heeft ze een wat angstige oogopslag. Fenna heeft een behoedzaam karakter en weet vooral altijd heel erg goed wat ze niet wil.

Fenna zou Fenna niet zijn als ze vrijwillig voor Ruud op de foto zou gaan. Tijdens de fotosessie hierboven, zat ze zo’n vijftien meter verderop  heel tevreden te bekijken hoe het haar lukte om de camera te ontlopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven