Nancy

Dit is Nancy…

 

Nancy is onze fincakip. Sinds onze aankomst al, scharrelt ze in haar eentje rond tussen de fruitbomen. Nu heeft ze een naam en hoort ze er een beetje bij. Wij denken dat Nancy gevlucht is. Weg van het terrein van onze Duitse buurman, die ongeveer zeven honderd meter verderop langs de Camino de Capilla woont, althans met de achterdeur van zijn complex. Wij hebben onze buurman nog nooit gezien. Dat kan ook bijna niet, want hij heeft een enorm hekwerk rondom zijn huis neer gezet. Zo’n hek van het formaat dat ze ooit hebben weg gehaald uit het centrum van Berlijn. Dan denk je als nieuwkomer niet meteen van ‘kom laten we eens kennis maken’.

 

Achter dat hek lopen meer Nancy’s rond,  hebben we gezien. Wij denken dat Nancy geen groepsdier is en is vertrokken vanwege groepsdruk. Daar hebben wij sympathie voor. Ze scharrelt nu rond in haar eentje, dapper en vrij.  Ruud en ik hebben besloten dat Nancy mag blijven, als ze dat wil en als ze zich zelf in leven kan houden. Ze krijgt asiel. Als ze het nog een paar weken volhoudt zoals ze nu doet, gaan we kippenvoer kopen, en hoort ze er écht bij.

2 gedachten over “Nancy”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven