Weerstation

Sinds een paar dagen doet hij het weer, ons weerstation. Onder de nieuwe naam Las Fayeras, de naam van het straatje waaraan het Boeddhahuis ligt, is het te vinden op Weatherflow, Weather Underground en Weathercloud. En natuurlijk op ons eigen blog. Het hele internet kan dus meegenieten van het mooie weer bij ons.

 

Ook de andere elektronica is inmiddels uitgepakt en geïnstalleerd. Ik zal wel een nerd of materialist zijn, maar het is gewoon fijn als alles weer als vanouds ‘draait’. Er kan weer worden geprint en er kunnen weer backups worden gemaakt. Er kan weer muziek worden gestreamd en er kunnen weer films worden gekeken. En met onze eigen router is het wifi-bereik in en om het huis een stuk beter.

Zelfs de ongezellige spierwitte lampen in het Boeddhahuis zijn stuk voor stuk vervangen door meegebrachte warmwitte exemplaren. Heel gek, maar dit soort dingetjes helpen écht om van een huis je thuis te maken.

 

Het volgende project: de telescoop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven