Pacheco

Pacheco is de naam van een Cubaanse vluchteling die al acht jaar op La Palma woont en in Puntagorda een barbería (herenkapper) is begonnen. Ik had me aan het begin van het jaar voor het laatst in Almelo laten knippen, dus het was nu écht hoog tijd. Zeker met het warme weer van de afgelopen dagen, dan heb ik echt een hekel aan zo’n dikke haardos. Aan Pacheco daarom de eer om mij mijn eerste Spaanse knipbeurt te geven.

 

Voor iemand die voor dit soort dingen altijd naar dezelfde, vaste adresjes gaat is het best een stap (kop op Teunis, jij kan het ook!) maar Pacheco had er gelukkig zin in en hij bleek ook nog over een goed ontwikkeld zangtalent te beschikken. Waardoor ik, zo te zien, ietsjepietsje vrolijker ben geworden. Voor de knipbeurt vroeg hij overigens maar acht euro, ongelooflijk.

1 gedachte over “Pacheco”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven