Even een straatje om…

Honden uitlaten is tegenwoordig een feestje. Vanaf ons huis lopen we met  ‘Bobo and His Band’ een paar honderd meter over een zandpad naar beneden. Dan komen we uit op een veldje, een boomgaard en een stukje dennenbos. Hier kunnen ze naar hartelust rennen, spelen, dwalen en ontlasten.

 

Wij gaan in de tussentijd op een rots zitten en genieten van de zon en van het uitzicht over het landschap en de oceaan. De horizon boven de oceaan is sinds een paar dagen kraakhelder. Heel indrukwekkend om naar te kijken. Het water wordt er hééél groot van.

 

We hebben trouwens ontdekt dat ‘Bobo’ in het Spaans zoveel betekent als ‘dwaas’ of ‘domoor’.  Dat wisten we niet toen we Auke deze bijnaam gaven. De naam is met deze kennis nog een stuk raker geworden voor de wankele leider van het behaarde smaldeel van onze roedel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven