Maatregelen

Sinds afgelopen maandag is ons gewone leven hier begonnen op La Palma. Een belangrijk onderdeel van dat gewone leven is dat ik een groot deel van mijn dagen moet slijten achter een laptop. Mijn laptop = mijn kantoor.

Het werd maar niet echt lekker warm deze week in Puntagorda. De temperatuur bleef steken op maximaal een graad of zeventien. Dat is een prima temperatuur voor februari,  natuurlijk. Maar. Het Boeddhahuis heeft geen enkele verwarming. Daar kan je je tegen kleden met truien aan enzo. Dat doen we ook en is verder geen enkel probleem. Maar na een tijdje wordt het toch verrektes koud in de vingers, als je de hele dag stil zit achter een laptop.

 

Vanochtend was het voor de zoveelste dag op rij weer raak en merkte ik dat ik met winterhanden aan het werken was. Ik was het zat. Vanaf vandaag werk ik met handschoenen aan. Vingers er uit geknipt.

Het werkt! Op twee fronten. Geen koude handen meer als het koud is. En. Sinds vanmiddag (ik tik dit halverwege  de middag) is het eindelijk weer aangenaam warm buiten, en dus ook binnen in huis. Had ik eerder moeten doen, die handschoenen. Ze zijn nu weer uit.

 

Gisteren was Ruud jarig. Vandaag was er post! Dank je wel voor de leuke kaart, ma! Vooral namens Ruud.

 

2 gedachten over “Maatregelen”

  1. Nog gefeliciteerd, Ruud! We hopen dat jullie een leuke dag hebben gehad. We wisten ‘t niet. Wij zijn momenteel al anderhalve week druk bezig met onze visite uit Nederland. We komen snel langs om te zien hoe jullie het stellen in het grote huis.
    Heel veel groetjes van ons en tot snel!

    1. Hallo Anky, dankjewel hoor! We snappen best dat bezoek dat 4000km voor jullie vliegt even de tijd en aandacht krijgt dat het verdient!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven