De Wereld Draait Door

Ruud heeft afgelopen donderdag afscheid genomen van zijn baan en collega’s op Hogeschool Windesheim. Hij is nu ‘vrij’ man, en gaat zich vanaf deze week langzaam richten op de regelzaken voor Puntagorda en op werkzaamheden binnen ons administratiekantoor. Ja, vanaf begin dit jaar ONS kantoor…

Het afscheid van de collega’s ging niet onopgemerkt voorbij. Ze hebben Ruud een geweldige dag bezorgd en een mooie laatste Windesheimherinnering gegeven om op terug te kijken. En. Ze schonken hem deze draaiende wereldbol. Geen snoer. De aarde draait op zonlicht. Of elektrisch licht.

 

Ruud vindt de aardbol erg leuk. Dank collega’s! Ik zelf kan er ook uren naar kijken. Dank collega’s van Ruud!┬á De draaiende globe werkt rustgevend. En ik krijg er een startrekgevoel van. Dat is een positief gevoel, in mijn geval.

Wat er ook gebeuren mag, straks in ons leven op La Palma. Deze aardbol zal erbij zijn op een ereplaatsje in ons huis en zijn rondjes blijven draaien, zolang er licht is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven