Tenemos las Llaves

Vandaag ontvingen we de sleutels van onze huurwoning in Puntagorda, het ‘Boeddhahuis’. Tenemos las llaves. Althans, Hans heeft ze en stuurde ons deze foto. Hans is een inmiddels goede bekende van ons uit Puntagorda. Hij was zo vriendelijk  om de sleutels voor ons in ontvangst te nemen. De eigenaresse van het Boeddhahuis vertrekt morgen weer naar haar woning op Tenerife. Ik moet nog even wennen aan het roze wolletje.

 

 

Nog dertien nachtjes slapen. In Nederland ontwaken Ruud en ik langzaam uit ons winterslaaproesje dat we opliepen in ons winterse vakantiehuisje. Het begint te kriebelen en na drie weken niks, neemt het aantal praktische regeldingen weer in snel tempo toe. Met name Ruud is daar nu druk mee. We hebben zin in de lente!

 

Als alles ongeveer gaat zoals wij denken en hopen dat het zal gaan, zullen we ongeveer een jaar in het Boeddhahuis wonen. Het huis wordt dus een tijd lang echt ons huis en onze thuisbasis, als we op La Palma zijn. Dat besef is nog steeds wat onwezenlijk en dringt maar heel geleidelijk tot mij door. Nog dertien nachtjes slapen. Dan gaat ons avontuur beginnen. Tenemos las llaves!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven