Leeg

Ons huis is leeg. En daarmee niet langer ons huis. Woensdagmiddag startten de mannen van het verhuisbedrijf met inpakken. Op dat moment hield ons huis op ons huis te zijn. Donderdagochtend waren ze klaar, en was bijna al het materiële dat we hier op Aarde verzameld hebben keurig ingepakt en ingeladen in de container. Alleen de achterste container is overigens voor onze spullen gereserveerd. Ons bezit bestaat uit bijna 36 kuub. Da’s nog best veel.. Maar daar zit ook de inventaris bij die we in de teak-mania-periode van afgelopen zomer  al hebben gekocht voor onze vakantiehuizen.

 

Het is de bedoeling dat onze meubels eind februari in Puntagorda arriveren. Fijn dat er net nú een containerschip in het nieuws is, dat boven de Waddeneilanden een flink aantal containers in zee liet vallen. Ruud en ik hebben al visioenen van dat éne containertje dat het niet gaat redden op óns containerschip, en een duik neemt in de onmetelijke oceaan. Geheel tegen onze gewoonte in, hebben we toch maar een verzekering afgesloten.

Het huis is leeg nu. Vandaag hebben Ruud en ik het schoongemaakt. We zijn klaar voor de inspectie en de oplevering.

 

 

De vijver gaat binnenkort dicht. De vissen verhuizen waarschijnlijk naar elders in de straat, maar dat ligt buiten onze invloedsfeer. Vanochtend kregen de koolmezen van Ruud voor het laatst hun zonnebloempitten. Het wordt een kille, schrale winter voor ze.

 

We zijn leeg. Het is Klaar. Almelo is Voorbij. Nu zo snel mogelijk naar La Palma!

 

3 gedachten over “Leeg”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven