Verhuispret

Buiten is het somber en donker. Binnen is het leeg en wordt het steeds leger. Ruud en ik zijn het huis aan het leeg ruimen. Omdat het kerstvakantie is, hebben we daar tijd genoeg voor en verloopt de operatie heel relaxed en ontspannen. Verhuispret-voor-Twee.

 

In de afgelopen nacht hebben we voor het laatst in ons huis geslapen. Vanmiddag migreren we de roedel naar het tijdelijk verblijf in het vakantiepark. Bijna alles is nu ingepakt, weggegeven of gedemonteerd en klaar voor de container.  Vandaag en morgen doen we de laatste dingen. Ontspannen en op ons gemak. Dat is wel een fijn gevoel. Het scheelt enorm qua stress als je alleen maar een huis hoeft leeg te ruimen en niet tegelijkertijd een ander, nieuw, huis bewoonbaar moet maken.

 

Twaalf jaar en één maand woonden we op deze plek. Het vertrek stemt me toch wel wat meemoedig. Maar dat hoort zo bij verhuizingen. Toch? De vrachtwagen van de verhuizer komt direct in het nieuwe jaar alles ophalen. Dan is het voorbij hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven