Geburtstag

Onze huisduitsers hebben vandaag ‘Geburtstag’. Precies een jaar geleden kwamen ze met nog negen andere broertjes en zusjes ter wereld. Auke was het eerst. Zoals altijd.

 

Zo zagen onze Münsterlanders er uit op 15 september 2017, de dag van onze eerste kennismaking op een boederij in Duitsland, uurtje rijden vanaf de grens. We kwamen kijken naar Sanne, maar Auke stal de show. Zeg maar nee, want dan krijg je er twee. Links Sanne, rechts Auke.

 

Dit zijn broer en zus vanavond. Ze hebben het maar moeilijk met die hitte. Elke keer als ze beginnen te spelen is het na een halve minuut al te warm voor ze en taaien ze af met een hangende tong van een halve meter lang.

 

Hieperdepiep, hoera!

 

1 gedachte over “Geburtstag”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven