Het ruikt hier naar de Zomer

We hadden een goede dag vandaag. Ons weerapps hadden regen voorspeld, maar zaten er helemaal naast. Het was prachtig voorjaarsweer. Twee keer zwommen we in het zwembad van ons vakantiehuis in Tijarafe. Uiteraard dwaalden we  weer rond over onze finca. En we maakten maar weer eens een wandeling in de zon. Hieronder een paar  willekeurige foto’s van onderweg.

 

Alles ruikt naar gras, bloemen en kruiden. Het ruikt hier naar de zomer. Wel een verademing als je uit NL komt waar het in maart en  april altijd nog zooo lang duurt voordat alles eindelijk echt in het blad komt.

 

Ons vakantiehuis heeft een balkon met uitzicht over de oceaan. Vanavond was de zonsondergang prachtig om naar te kijken, terwijl we aan het eten waren. De zon verdween achter de wolken en zagen we niet onder gaan. Maar het lichtspel was zo mooi om te zien.

2 gedachten over “Het ruikt hier naar de Zomer”

  1. Mooi de foto’s van de zonsondergang en de wandeling.
    Kan me voorstellen dat jullie daar graag willen wonen.
    Geniet van de vacantie en alles regelen.
    Groetjes Pa en Ma.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven