Het Plan (11) – Casa’s – Het Dak Eraf

Ook voor de casa’s (ons jargon voor de vakantiehuisjes) ligt het concept wat ons betreft zo’n beetje klaar. Het worden huisjes voor twee personen, met eventueel plaats voor een kinderbedje. We weten nog steeds niet of we er twee of drie gaan bouwen.

Hieronder zie je het oorspronkelijk ontwerp van Manolo, zoals het er nu ligt.

 

Dit is ons aangepaste ontwerp. Aangepast zijn alleen de posities van raam en deur aan de zuidgevel. Ook is de breedte van het huis een paar centimeter groter geworden, omdat anders de Ikea keuken er niet in past…

 

De posities van meubels en sanitair hebben we als volgt bedacht.

 

Hier zie je de opbouw met muren en vloeren.

 

Boven de badkamer hebben we een plafond bedacht. De rest van de ruimten in het huisje komt onder een canarisch dak te liggen. De binnenmuren lopen niet door tot het dak, maar stoppen op ongeveer 2,5 meter hoogte.

 

En dit is hoe we de meubels hebben ingetekend op het moment.

 

Zo ziet het er dan ongeveer uit, als je in zo’n huisje rond loopt.

 

Nu maar afwachten wat Manolo van dit alles vindt en welke bezwaren hij eventueel ziet. Eigenlijk hopen we en rekenen we er ook op dat hij nu de definitieve bouwtekeningen kan gaan maken en dat het proyecto in juni zo ver klaar is om de aanvraag voor de bouwvergunningen te kunnen doen. We zouden dan precies ‘op schema’ liggen met de uitvoering van ons plan. We gaan het zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven