Espero

Het gaat best goed met de lessen Spaans. Espero, Esperas, Espera, Esperamos, Esperais, Esperan. Alles in de tegenwoordige tijd. We wachten. En we Hopen. Geweldige taal, dat Spaans, waarin de woorden ‘wachten’ en ‘hopen’ synoniemen van elkaar zijn: Esperar.

 

Hierboven zie je ons weer wachten. We kijken er wat chagrijnig bij, zoals je ziet. We wachten op het voor onze planning o zo belangrijke eerste ontwerp van de architect met bijbehorende kostenprognose. We wachten op de verkoop van ons huis in NL. We wachten op iemand uit Puntagorda of omstreken, die ons een waterrecht wil verkopen of verhuren. Want dat blijkt in de praktijk toch nog wel een probleem te zijn, maar daarover een andere keer meer. We wachten tot dat we zover zijn dat we ‘voor het echie’ naar La Palma kunnen vertrekken.

 

En we hopen. We hopen dat het er dit jaar nog van komt. Ergens in het late najaar. We zijn er erg aan toe!  Begin mei weten we meer, denk ik. Dan pas. Afwachten dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven