Villa Botanico

In augustus 2014 waren we twaalf dagen met vakantie op La Palma. De vakantie was niet gepland, althans niet zoals bij ons gebruikelijk meer dan een half jaar van tevoren uitgedacht en gereserveerd. Het ging meer om een soort van last minute. We kwamen terecht in Villa Botanico, een zeer luxe vakantiehuis in Puntagorda. Prijsklasse normaal flink boven ons gebruikelijke budget. Maar we konden niets anders meer krijgen en de foto’s van het huis spatten werkelijk van het beeldscherm af.

 

De werkelijkheid was nog schokkender: bij aankomst bleek de villa te beschikken over een enorm zwembad. Echt net enkele dagen klaar. We hadden de mazzel dat we het huis MET zwembed nog mochten huren voor de prijs van het huis ZONDER zwembad.

Het was alle dagen prachtig weer met helder zicht en middagtemperaturen rond de dertig graden. Tussen de wandelingen door genoten we volop van alle terrassen, het huis en het zwembad. Zelfs Ruud had graag nog langer willen blijven op het eind van ons verblijf. Normaal gesproken is hij degene die het meest van ons weer naar huis verlangt.

 

We hebben nadien nooit meer in Villa Botanico kunnen logeren. De prijs voor het huis MET zwembad ligt definitief boven ons budget. Wel zijn we nadien nog enkele keren naar het ‘gastenverblijf’ van de villa terug gekeerd; dit is Pabellon de Miramar waarover ik al eens een blogpost schreef.

Beide huizen zijn prachtig gebouwd. Ook de inrichting is geweldig, zowel in huis als in de tuin. Ik denk dat de foto’s voor zich spreken. Voor onze eigen plannen hebben we veel inspiratie op gedaan op deze locatie. Natuurlijk gaan wij zaken weer helemaal anders aanpakken. Maar we hopen de sfeer van Botanico en Pabellon te kunnen benaderen en een ultieme vakantieplek voor liefhebbers van La Palma te kunnen ontwerpen en realiseren.

 

Villa Botanico is te vinden op alle grote Duitstalige bemiddelingssites.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven