Op de hoogte blijven?

Op onze oude plek (fincadepintopuntagorda.com) werd je automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuw bericht verscheen. Als je had aangegeven dat je dit wilde, tenminste… Maar dat kan vanaf nu ook op onze nieuwe plek. Kies in het menu bovenaan voor Volg Ons om je aan te melden. Je krijgt dan automatisch een mailtje als we weer een nieuw bericht hebben geplaatst.

 

En als je ons zat mocht zijn dan kun je je gemakkelijk weer afmelden 😉

3 gedachten over “Op de hoogte blijven?”

    1. Hallo Broertje,

      Dat klopt, op de telefoon moet je helemaal naar beneden scrollen voor het menu. Je scherm overdwars houden helpt niet (op de iPhone tenminste). Op computer en tablet (iPad) zie je het menu aan de rechterkant.

      Groeten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven