Duolingo 1 day streak

Een beetje sociale druk op zijn tijd kan geen kwaad, als je iets wil bereiken in het leven. Vandaag ben ik aan mijn goede voornemen van gisteren begonnen en ben ik weer gestart met Duo Lingo. Hieronder het bewijs. Ik spreek met mijzelf af dat ik vanaf vandaag elke eerste maandag van de nieuwe maand op deze manier moet ‘bewijzen’ dat ik  trouw mijn dagelijkse Spaanse lesjes heb gedaan.

 

Als ik dit bewijs niet kan overleggen, mag ik digitaal gestenigd worden, door iedereen die daar zin in heeft. Nu maar hopen dat ik gevoelig genoeg ben voor een beetje druk van buitenaf.

Volgens De Uil van Duolingo spreek ik overigens nog steeds 51% vloeiend Spaans. En hij kan het weten…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven