Spaanse Les

Er wordt nog steeds druk gestudeerd op het Spaans bij ons thuis. Door drie van ons in elk geval. Elke avond. Hieronder zie je Ruud, Auke en Sanne bezig met les 2.317 van Duolingo. (Ruud is de Spaanse versie van Duolingo al twee keer rond geweest).

 

Na afloop van weer zo’n inspannende episode uit ‘Soy una Manzana’ moet men even bijkomen.

 

Ik zelf blijf ernstig achter op het moment. Het ontbreekt me aan tijd / doorzettingsvermogen / dicipline / motivatie / intelligentie / gevoel-voor-urgentie / energie om elke dag een half uurtje voor de lessen uit te trekken. Tegelijkertijd lukt het me wel om elke dag minimaal een half uurtje ‘Banished’ te spelen. Dat is niet goed. Ik moet mijn prioritieiten in het leven beter op orde krijgen. Daarom. Vanaf morgen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven