De Knop

Ik heb het gedaan! Zonet heb ik op De Knop van Makelaarsland gedrukt. De laatste stap voordat ons huis in Almelo definitief de verkoop in gaat.

 

Woensdag een dag vol stoffen en poetsen. Donderdagochtend vroeg op en alle kamers fotoklaar maken, dat betekent: leegruimen, want inhoud leidt maar af. Om 11.00u de photoshoot met een allervriendelijkste en zeer kordaat, efficiënt werkende fotografe. ‘…Gaan jullie maar even een boek lezen of zo, ik maak de foto’s wel…’ Ik was er flink zenuwachtig over, vooraf. Het idee dat iemand je zooi komt fotograferen… Maar alles ging supersnel en superprettig. En de foto’s vallen ons niet tegen.

Vanochtend, een dag later, lagen de plaatjes te wachten mijn mailbox. Ons dossier bij de digitale makelaar werd daarmee compleet gemaakt. De Knop kon worden ingedrukt. Zo net gedaan… Weer een grote stap gemaakt in de realisatie van ons Plan Puntagorda…

We gaan zien of de huizenmarkt echt zo overspannen is. In Almelooo. Het is in elk geval een heel fijn gevoel dat er deze keer voor ons geen enkele tijdsdruk op de verkoop zit. Dat was in 2006, toen we vanuit Beuningen in Almelo kwamen wonen, met dreigende dubbele woonlasten, wel anders. Natuurlijk willen we zo snel als dat het kan verhuizen naar La Palma. Maar wat ons betreft staat de tijd aan onze kant, deze keer. Time is on my side. Om met de Stones te spreken. Yes it is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven