Heeele Leuke Vakantiehuisjes

Gisteren heb ik in Sketchup ons ontwerp voor de vakantiehuisjes verder ‘aangekleed’. Hoe gaan we het doen met zo’n zwembad? Hoe ziet het geheel er uit als er beplanting is aangelegd? Zijn de geplande huisjes visueel wel aantrekkelijk genoeg? Te klein? Te groot? Zien we iets stoms over het hoofd? Dat laatste kan natuurlijk altijd nog het geval zijn. Maar als het om visualiseren gaat, kom je met twee uurtjes sketchup een heel eind.

Onder voorbehoud van kostprijs en vergunningen, gaat dit hem worden. Casa1. Locatie: op het hoogste terras, ten noorden van het betonweggetje.

 

Om eerlijk te zijn, hebben we geen idee hoeveel geld het kost het zwembad op de hier getoonde manier aan te leggen. Er moet veel grondwerk voor worden verzet. Als het een zwembad met een gouden randje wordt, kostprijstechnisch, dan bedenken we nog wat anders. Maar je moet met ambitie beginnen. Toch?

Klein huisje voor twee personen, comfortabel ingericht, prachtig terras met een geweldig uitzicht. Dat is het idee.

2 gedachten over “Heeele Leuke Vakantiehuisjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven