Het Plan (7)

Een paar dagen geleden hebben we de offerte van Manolo ontvangen. Manolo wordt onze architect. Weer een stapje verder in het Grote Plan.

 

Hierboven zie je de laatste versie van ons plan voor de vivienda. Ruud heeft sinds terugkomst van La Palma weer een paar aanpassingen bedacht. In de kern komt het erop neer dat het huis steeds groter wordt. Het plan is nu om naast het bestaande gebouw een gebouw van precies dezelfde omvang (50m2) te laten bouwen. Daarnaast hebben we de verbindende patio een wat groter oppervlak gegeven in de laatste versie van het ons ontwerp.

 

Het ziet er wat ons betreft allemaal geweldig uit en we zouden dit ontwerphuis zo willen verruilen voor onze huidige woning in NL, inclusief bijbehorende buitentemperaturen.

 

Nu afwachten of de kostenraming die de architect zal maken een beetje in de buurt komt van onze eigen inschattingen. Daarbij nog de vraag of we een vergunning krijgen om de bestaande cuarto de apero op deze manier uit te bouwen. We gaan het zien en moeten gewoon nog maar wat geduld oefenen. Dat valt niet mee soms.

2 gedachten over “Het Plan (7)”

    1. We gooien het in de groep, Hans. Eerst maar eens zien met welke kostenraming onze architect gaat komen… Maar. Morgen of overmorgen plaats ik het ontwerp voor de casa’s. Moet je dan eens zien..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven