Drie maanden op de eeuwigheid

We zijn weer terug in NL. Da’s best wel weer even wennen. Gelukkig hebben we nog een weekend voordat we komende maandag weer het reguliere werkzame leven ingezogen worden. Omdat we, zoals ik al eerder schreef, de afgelopen weken verbleven in een vakantiehuis met toch wel wat internetproblemen, is er het een en ander aan ‘blogpostjes’ blijven liggen. Nu we weer terug zijn in de wereld van de onbeperkte internettoegang, zal ik die berichten alsnog gaan uploaden in de komende dagen.

De foto’s hieronder laten zien hoe ons directe ‘achterland’ er uit ziet, als we vanaf onze finca richting oceaan lopen, en weer terug. We hadden wat tijd te overbruggen en maakten een kort rondje van zo’n drie kwartier.

 

Als ik de foto’s nu terug zie, voelt het behoorlijk onwezenlijk om weer in Nederland te zijn. We zullen pas in februari hier weer kunnen lopen. Dat voelt als heel ver weg. Idioot natuurlijk, want wat zijn drie maanden nou op de eeuwigheid? In februari komen we terug naar het eiland om een aantal regelzaken te regelen en misschien om het eiland te laten zien aan de ouders van Ruud.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven