Fruta de Pinto

Langzamerhand zijn we aan het uitvinden welke soorten fruitbomen er op onze finca staan. Dat is nog niet zo eenvoudig soms, omdat niet alle bomen op dit moment vruchten dragen. Gisteravond hebben we een ‘eerste pluk’ gedaan. Het resultaat zie je hieronder.

 

Natuurlijk sinaasappels.

 

Maar ook avocado, mandarijn, citroen en mango. Verder staat er minimaal 1 olijfboom, een aantal abrikozen, perziken, vijgen en…. een struik suikerriet. Keuze genoeg dus…

O ja, en we hebben ook 2 palmboompjes ontdekt, overwoekerd door struikgewas. De zaden van de palm komen (van horen zeggen) mee met geitenmest dat wordt gebruikt om de bomen te bemesten. Het zou mooi zijn, als we de boompjes zouden kunnen uitgraven…

1 gedachte over “Fruta de Pinto”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven