Computadora dice que no

Het leven is hard soms. Ruud en ik zijn sinds afgelopen maandag op La Palma. We hebben veel te vertellen en veel te laten zien. Maar, vrij naar de voor ons legendarische sketches van Little Britain: ‘Computer says nooo’. De computer zegt nee.

 

We verblijven in een vakantiehuisje waar het internet traag is. En bij Microsoft hebben ze besloten dat er zonder pardon een windows-update op mijn laptop moet worden doorgedrukt. Gevolg: Ik kon niet goed mijn werk doen vanaf hier, maar dat was te overwinnen door drie keer zo veel tijd voor alles uit te trekken. Ander gevolg: ik kon in WordPress geen foto’s uploaden. Te traag. Computadora dice que no. Vier dagen lang.

Maar. Sinds vanavond kan ik WordPress weer gebruiken. Het is gelukt een hotspot te maken via de mobiel en alsnog enigszins acceptabele internetsnelheid te realiseren. Ik ga dus een inhaalslag maken.

 

We zijn er! Afgelopen maandagochtend kwamen we weer aan op het eiland. De middag was voor Javier van de Caixabank die ons twintig handtekeningen liet zetten (in totaal, dus eigenlijk maar tien per persoon). Met al dat schrijfwerk kregen we toegang  tot onze Spaanse bankrekening. We deden er een hele middag over, maar het was gezellig. Javier van de Caixabank in Tazacorte is een aardige man met humor. Ook bij de Caixa waren er computerproblemen.

Daarna linea recta naar het kavel! We zijn er.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven